Poliția Locală Pitești, raport de activitate pentru prima parte a lunii februarie

În perioada 01.02.2013 – 18.02.2013,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

Siguranţă Rutieră:

Serviciul Siguranţă Rutieră  din cadrul Poliţiei Locale a acordat un număr de 418 sancţiuni contravenţionale, îndeosebi pentru parcarea/staţionarea  neregulamentară a autovehiculelor.
Au fost ridicate 98 de autoturisme staționate neregulamentar.
Au fost identificate și ridicate două atelaje cu tracțiune animală.
Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră  au desfășurat acțiuni de prevenire a accidentelor în rândul pietonilor. În acest sens au fost sancționați cu avertisment peste 200 de cetățeni ce au traversat neregulamentar.
În perioada  de referinţă,  agenţii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră al Poliţiei Locale Piteşti şi-au adus aportul la fluidizarea circulaţiei în zonele în care s-au executat lucrări în carosabil.

Ordine Publică:

- pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 106 sancţiuni.
- au fost depistate și sancționate 21 de  persoane ce practicau cerșetoria pe raza municipiului Pitești.
- au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în comun.
În intervalul  01.02.2013 – 18.012.2013, lucrătorii Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti au aplicat  un număr  de  524  sancţiuni contravenţionale.
Bogdan Aristanţoiu, purtator de cuvânt                     
Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea