O nouă carte marca Dragoș Pătroi a văzut lumina tiparului

# ”TVA național vs. intracomunitar – cazuri și necazuri” este editată de prestigioasa C.H. Beck. Argeșeanul Dragoș Pătroi nu se dezminte, fiind catalogat, în ultimii doi-trei ani, drept cel mai prolific autor de lucrări de specialitate în economie. Iată că, recent, la prestigioasa C.H. Beck, acesta a tipărit, în colaborare cu prietenii Florin Cuciureanu și Adrian Bența, lucrarea ”TVA național vs. intracomunitar / Cazuri și necazuri”, o carte din colecția ”Praxis fiscal”
”În opinia mea, partea cea mai interesantă a lucrării este dată de Capitolul III, intitulată sugestiv (și destul de plastic) de autori ca fiind ”partea nevăzută” a implicațiilor fiscale pe linie de TVA în cadrul tranzacțiilor intracomunitare – deși, și în cuprinsul Capitolului II sunt surprinse câteva aspecte fiscale destul de delicate, cu care antreprenorii se pot întâlni în practica curentă, privind regimul fiscal al TVA pentru operațiunile interne.
Nu de puține ori am regăsit, în cuprinsul lucrării, puncte de vedere fiscale care știu că îi aparțin lui Dragoș Pătroi, cu care am frecvent schimburi de opinii pe diverse teme fiscale și cu care sper să concretizez, în perioada următoare, un protocol de colaborare la nivelul organizației pe care o reprezint.” - Gheorghe Naghiu – Președintele Confederației Patronatul Român
Piteșteanul Dragoș Pătroi a absolvit ASE București în anul 1997 și este, din 2005, doctor în științe economice. Este membru al Camerei Consultanților fiscali, lector universitar. A lucrat ca specialist al DNA, director al Finanțelor Argeș și este, în prezent, managerul DRP TAX WIZARDS, firmă de consultanță fiscală ce are în portofoliu câteva din cele mai performante firme din Argeș și București. A publicat, singur sau în colaborare, nouă cărți de specialitate fiind, de asemenea, autor a peste o sută de articole apărute în publicații prestigioase cu profil economic.

”Pe unul dintre coautori – respectiv dl. Dragoș Pătroi – îl cunosc personal și îl apreciez ca fiind un cunoscut specialist în fiscalitate, o prezență activă și constantă în paginile presei de specialitate (scriind frecvent, spre exemplu, în revista Capital), dar și în revistele de specialitate juridică (respectiv Curierul fiscal, editat de C.H. Beck). Îl felicit pentru inițiativele sale, precum și pentru stilul adoptat, simplu și pe înțelesul cititorului, chiar nespecializat în fiscalitate”, a declarat prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, avocat. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea