WORKSHOP. Experimentul SSMAR - Proiectul COMOR. „Comportamentul managerial în organizaţiile din România”

În data de 28 februarie 2013 s-a desfăşurat, la sediul Universităţii din Piteşti, un eveniment ştiinţific important pentru lumea academică – Workshop-ul: Experimentul SSMAR - Proiectul COMOR: Comportamentul managerial în organizaţiile din România.
Experimentul SSMAR este un proiect de cercetare exploratorie iniţiat de SOCIETATEA ŞTIINŢIFICĂ DE MANAGEMENT DIN ROMÂNIA, ce are ca scop identificarea comportamentului managerial în organizaţiile din România pe judeţe şi regiuni de dezvoltare, precum şi la nivel naţional.
Lucrările workshop-ului au fost deschise, într-un cadru festiv, de către membri conducerii Societăţii Ştiinţifice de Management din România, d-nul prof. univ. dr. Theodor Valentin PURCĂREA şi d-nul prof. univ. dr. Constantin ROŞCA, în prezenţa d-nei prof. univ. dr. Marioara ABRUDEANU, prorector al Universităţii din Piteşti şi a d-nei Daniela PÎRVU, decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice.
Scopul acestui eveniment a fost constituirea echipelor locale de proiect ce urmează să conlucreze pentru analiza şi interpretarea rezultatelor obţinute în etapele parcurse anterior în cadrul proiectului COMOR. De asemenea, workshop-ul a avut ca scop pregătirea CONFERINŢEI NAŢIONALE: “Experimentul SSMAR - Proiectul COMOR”, eveniment ştiinţific ce va avea loc în data de 7 martie 2013, la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.
La acest eveniment au participat cadre didactice de la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, Universitatea din Piteşti, Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea din Craiova, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri argeşean, d-nul director al BNR Argeş, Dan BOGOI.
În cadrul workshop-ului s-au prezentat aspecte legate de scopul şi obiectivele proiectului, metodologia cercetării, etapele parcurse în cadrul acestuia, precum şi posibilităţile de colaborare între echipele locale.
În urma dezbaterilor ce au avut loc s-au stabilit o serie de direcţii viitoare de cercetare şi colaborare între instituţiile de învăţământ participante şi SSMAR.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea