Săptămâna viitoare se dezbate public Bugetul Municipiului Piteşti pe 2013

# Anul acesta, Piteştiul are un buget estimat de 402,1 milioane de lei. 166,5 milioane lei din suma prevăzută în proiectul de buget al mun. Piteşti vor merge către investiţii, în principal către continuarea lucrărilor deja începute. Numai 3,1 milioane lei sunt prevăzute pentru lucrări noi.
Bugetului Municipiului Piteşti pentru anul în curs are un total estimat de 402,1 milioane de lei, cu peste 140 de milioane mai mult decât anul trecut. Peste 233 de milioane reprezintă cheltuieli de funcţionare şi numai 168,5 milioane, cheltuieli de dezvoltare. În programul de investiţii al acestui an,  program care totalizează 166,5 mil. lei, cea mai mare parte a sumelor merge către continuarea lucrărilor începute în anii anteriori (146,8 milioane lei) şi doar 3,1 milioane lei către lucrări noi, diferenţa fiind alocată altor lucrări (dotări, reabilitări etc.). Cei interesaţi de soarta banului public sunt aşteptaţi să-şi dea  cu părerea vizavi de modul în care ar trebui gestionat acest buget. Cât vor cântări propunerile şi sugestiile lor vom afla abia la adoptarea  bugetului.

Unde puteţi consulta proiectul de buget şi cum puteţi face sugestii

Proiectul Bugetului Municipiului Piteşti, pe anul 2013, se poate consulta pe site-ul www.primariapitesti.ro, “Proiect buget 2013” sau la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primariei Piteşti, din str.Victoriei nr.24, intrarea D precum şi la Centrele de încasări impozite şi taxe locale, situate în  B-dul Republicii, bl.214, parter (zona Gară Sud), în  B-dul 1 Decembrie 1918, bl. M5A, parter (Găvana), în Str.Bradului, Trivale lângă şcoala .nr.12 şi în Str. Republicii, bl.G 1, Casa Cărţii. Eventualele sugestii, propuneri şi opinii pot fi depuse, în scris, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni sau transmise prin e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până în data de 27 martie 2013, sau în cadrul dezbaterii publice a proiectului de buget, care va avea loc în data de 25 martie 2013, începând cu ora 16.30, în Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Piteşti, din str. Victoriei nr. 24, intrarea D.     Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea