De trei ani consecutiv, Universitatea din Pitești este partener al Reprezentanței Comisiei Europene în România

Studenții la Jurnalism au participat, ieri, la prezentarea concursului organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, denumit „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, ediția a IV-a. Universitatea din Pitești este partener în acest program european pentru al treilea an consecutiv. Echipele participante în competițiile trecute au reușit să obțină un loc pe podium, fiind premiate de organizatori.
Concursul, ce se va desfășura în perioada februarie-septembrie 2013, în diferite etape, este o competiție de comunicare pe teme europene, care se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la specializările Jurnalism și Comunicare. Temele alese de participanți trebuie să aibă relevanță europeană, să corespundă priorităților de comunicare ale Comisiei Europene în 2013 sau să fie de interes pentru cetățenii europeni.
Studenții se pot înscrie în concurs, până la data de 10 mai, ora 23:59, cu un material audio, video, text sau multimedia, care să corespundă instrucțiunilor din regulamentul concursului, prezentat celor aflați în sala I 309 a Facultății de Științe Socio-Umane, dar disponibil
și on-line la adresa https://www.facebook.com/EuropaJurnalistilordinAmfiteatre.
La întâlnirea cu responsabilii de program au luat parte studenții anilor I, II și III ai specializării Jurnalism, printre care s-au aflat și echipele câștigătoare din anii trecuți, care au declarat că „anul acesta, ca veterani ai concursului, ne dorim locul I și excursia la Bruxelles”, deși locul III obținut doi ani la rând a fost o binemeritată recompensă a eforturilor jurnalistice.
În program sunt înscrise 15 universități din țară, iar faptul că „studenții Universității din Pitești au obținut premii și recompense din partea organizatorilor trebuie privit ca un succes, având în vedere că printre cei înscriși la edițiile anterioare s-au aflat și masteranzi și doctoranzi din marile centre universitare din țară”, a precizat Roxana Morea, consilier de presă și responsabil de program al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea