Bibliosphere - la o nouă apariţie

Recent reorganizată, într-o nouă structură, filiala Argeş a ANBPR (Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România) îşi desfăşoară activitatea în sediul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” şi este o structură puternică, având în componenţa sa 151 de membri înscrişi.
Apariţia trimestrială a buletinului informativ „BIBLIOSPHERE”, înseamnă deschiderea noastră către lume, o carte de vizită incitantă, care dorim să aibă un rol profesional şi formativ viabil şi continuu. Dreptul la cultură şi la informaţie este o datorie pentru noi. Colaborarea permanentă cu membrii filialei a făcut ca paginile revistei să prindă aripi. Revista se adresează specialiştilor în domeniu, dar şi tuturor celor care doresc să se familiarizeze cu un univers informaţional cultural din ce în ce mai diversificat.
Între articolele din acest număr al revistei, amintim: Editorial:"Punct. Şi de la capăt", Formare profesională: "Construim împreună viitorul", "Oferta cursuri ANBPR 2013"; Ghidul bibliotecarului debutant:"Statistica de bibliotecă - Datele fac diferenţa "; Activităţi în biblioteci: "Biblioteca fără ziduri", "Informare şi sensibilizare în cadrul proiectului Tu şi schimbările climatice", "Note dintre cuvinte scrise - Clubul Iubitorilor de Cultură", "Oameni de seamă ai satului Muşăteşti", "Caricatura ca atitudine";  Biblionews:"Aniversările anului 2013 (aprilie-iunie) în judeţul Argeş", "Biblioclubul şoriceilor isteţi", "Proiect Extramuros"; Portret de bibliotecă: "Biblioteca Comunală AREFU se prezintă".
Revista poate fi consultată online pe site-ul www.bjarges.ro, secţiunea Profesional.
Mihaela Penaru
Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu"

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea