Horia Mihail şi Pianul călător la Filarmonica Pitești

Marţi, 2 aprilie a. c., turneul naţional „Pianul călător”, la care Filarmonica Piteşti este partener cultural, poposeşte, la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pianistul Horia Mihail îşi dă întâlnire cu publicul, cu un program Ludwig Van Beethoven: Sonata Patetica în do minor, op 13, Sonata lunii în do diez minor, op 27, nr. 2, Quasi una fantesia, Sonata în fa minor op 57 Appasionata. 
Aflat la a treia ediţie, turneul naţional a debutat la 24 martie, la Sânnicolau Mare, şi se va încheia la 27 aprilie, la Tulcea, călătorind în 15 oraşe din ţară şi Republica Moldova. În 2012, pianistul a susţinut 12 recitaluri, iar în 2012, 22 de recitaluri şi concerte. Horia Mihail propune şi anul acesta melomanilor un program dens şi incitant, cu recitaluri şi concerte cu orchestra.
Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”.
În ultimii doi ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea