Fuego îi dedică tatălui său o piesă ”In memoriam”

Cunoscutul și îndrăgitul artist al Teatrului “Al. Davila” din Pitești, Fuego, revine în atenție cu o piesă dedicată tatălui său. Din nefericire, părintele artistului nu se mai află printre noi din anul 2010. Piesa exprimă, atât prin versuri, cât și prin linia melodică, dragostea pe care artistul  i-a purtat-o celui ce i-a ghidat pașii pe drumul muzical și l-a sprijinit în toată activitatea sa.
Cântecul  se numește “Baladă pentru tata” și este compus de Marius Cristi Popa, pe versuri  de Carmen Aldea Vlad. Acesta este inclus pe cel mai recent material discografic al lui Paul Surugiu, lansat în cadrul turneului său național de primăvară. Albumul poartă denumirea “ O lacrimă de cântec ” și este primul dublu CD din cariera lui Fuego, care a editat, până în prezent, 25 de discuri. El prezintă  activitatea muzicală din ultimii doi ani a lui Paul Surugiu, de la ultimul său album „Lacrimi”, editat în 2011 și adună, în două povești, un mănunchi de 32 de cântece; creații ample, piese ritmate și balade sensibile.
„Am acceptat să interpretez această piesă și să o editez pe album, tocmai pentru că în această perioadă s-au împlinit trei ani de când tatăl meu a trecut în neființă. Nu mi-a fost ușor nici la înregistrări și, cu siguranță, îmi va dificil să interpretez melodia și în concerte. Asta pentru că îmi amintește de cel ce mi-a fost sprijin și sfătuitor, mentor și bun părinte.
Momentul în care tatăl meu a dispărut dintre noi, este momentul în care mi-am pierdut și eu jumatate de existență, căci, pentru mine, părinții au fost și vor fi pentru totdeauna cea mai mare bogăție de pe pământ. Mi-au cântat existența și mi-au conferit sensul pe-această lume. Tocmai de aceea am ales ca, pe noul album, să creez un moment special, înălțat părinților, din mai multe piese, și despre mama și despre tata, clipe de sinceritate, o împletire de versuri și linii melodice așezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de esență și tihnă”, spune  Paul Surugiu sau Fuego.
De asemenea, pe 11 martie, interpretul a susținut un grandios concert în Basarabia, denumit "Iubirea înflorește primăvara”, spectacol pe care l-a dedicat în întregime tatălui său. Cu Fuego vă puteți reîntâlni în curând și la Pitești, pentru că artistul are în pregătire alte două spectacole dedicate primăverii.    Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea