Royal Park Piteşti, o nouă bază de agrement, marca Send 92

Prosperul om de afaceri Nicolae Durdui, patronul Send 92, se pregăteşte să deschidă o nouă afacere care, şi de această dată, cu siguranţă, va revoluţiona businessul argeşean în domeniul respectiv. În urmă cu un an de zile, Nicolae Durdui ne-a mai surprins cu o altă afacere de-a sa, inovativă, şi anume Centrul de Echitaţie Send 92, acesta fiind primul centru de echitaţie din Argeş şi, probabil, cel mai modern din ţară. Este cunoscut faptul că fabrica de termopane ”Send 92” se bucură atât de o recunoaștere națională, cât și de una internațională, invențiile șI inovațiile ”gândite”  la Pitești fiind medaliate la concursuri de prestigiu.
Iată că şi anul acesta, inovatorul afacerilor argeşene, Nicolae Durdui, reuşeşte să ne uimească prin deschiderea unei baze de agrement ce va fi, întru totul,  ieşită din comun. Noua bază de agrement ce se va deschide în curând se va numi Royal Park, în traducere Parcul Regal. ,,Se va numi Parcul Regal pentru că vrem ca cei care o să ne viziteze să se simtă ca nişte regi. Cine va veni aici se va relaxa, va scăpa de stres, va mânca sănătos şi va face multă mişcare: echitaţie, tenis de masă, role, kangoo jumps, ciclism şi altele”, ne-a declarat fondatorul acestui proiect, Nicolae Durdui.

Hrană şi apă vie la Royal Park Piteşti

La această nouă bază de agrement se va putea consuma, pe lângă mancare tradiţional românească, şi mâncare vie (Raw Food), ce se află la mare căutare de către mulţi dintre noi datorită efectelor benefice asupra vieţii. Mâncarea va fi pregătită folosind apa care vine dintr-un izvor natural de mare adâncime. Odată ajunsă la suprafaţă, apa va trece printr-o construcţie sub formă de piramidă unde se va încărca cu energie.
Apa vie are proprietăţi curative în bolile de piele, ale stomacului, asigură o protecţie contra viruşilor de orice fel, scade nivelul colesterolului, ajută la vindecarea unor forme de cancer şi aduce multe alte beneficii.
,,Royal Park Piteşti va fi o oază de sănătate unde se va consuma hrană tradiţional românească şi hrană vie”, ne-a mai spus omul de afaceri.
Această bază de agrement va fi la Bascov, acolo unde se află şi Centrul de Echitaţie Send 92.

Mega spectacol cu cai

Royal Park Piteşti, prin Centrul de Echitaţie Send 92, pe 10,11, şi 12 mai va găzdui o demonstraţie de dresaj şi cascadorie cu cai, în cadrul căreia invitat de onoare va fi actorul Denis Ştefan, pe care l-aţi putut urmări în telenovela ,,Inimă de ţigan”.
Conform organizatorului principal al acestui eveniment, Nicolae Durdui, actorul Denis Ştefan, un mare iubitor de cai, şi-a mărturisit dorinţa de a vizita acest centru de echitaţie şi, astfel, cu ocazia organizării acestui eveniment, a fost invitat special. Spectatorii vor putea urmări o trupă de cascadori din Covasna, care va face o demonstraţie ce va consta în numeroase probe printre care se vor număra dresajul şi săriturile.
Pentru demonstraţiile ce vor avea loc, Centrul de Echitaţie Send 92 va pune la dispoziţie trei rase de cai: Lipițan, cal de sport românesc, şi Andaluz.
Cu ocazia acestui mega-spectacol, DJ Morris va concerta la Royal Park Piteşti pe data de 11 mai.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea