Sinteza activităților Poliției Locale Pitești pe luna martie

În perioada 01-03 – 31-03 2013, Serviciul Control din cadrul Poliției Locale Pitești, au desfășurat multiple acțiuni pe raza municipiului, după cum urmează:
# 8 acțiuni în piețele agroalimentare, având ca scop respectarea de către comercianți a normelor legale de desfășurare a comerțului stradal și a activităților comerciale.
# Piețele vizate au fost : Găvana, Trivale, Războieni, Ceair, Smârdan, unde au fost verificați 443 agenți comerciali și producători agricoli.
# Au fost acordate un număr de 80  sancțiuni contravenționale, după cum urmează:
- 5 sancțuni pentru lipsa acordului de ocupare a domeniului public, sancțiune de la 100 la 200 lei
- 75 sancțiuni contravenționale pentru expunerea produselor în afara spațiilor comerciale, sancțiune de la 100 la 500 lei.
În data de 13.03.2013, au fost verificați agenții comerciali din pasajele Griviței și Magnolia de pe b-dul I C Brătianu. Au fost verificați 7 agenți comerciali și s-au aplicat 2 contravenții pentru lipsa acordului de ocupare a domeniului public.
În perioada 01-08 martie, au fost acțiuni pentru verificarea agenților economici ce comercializau mărțișoare pe strada Victoriei. Au  fost verificați peste 280 de agenți economici și au fost aplicate 25 sancțiuni contravenționale.
În perioada 04 – 13 martie, au fost desfășurate acțiuni ce au avut  ca scop verificarea modului de refacere a spargerilor din carosabil și au  fost verificate 38 de locații.
Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt                     
Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea