Două saloane de masaj erotic închise, după o acțiune sub acoperire

# Garda Financiară nu iartă nici mângăierile pe bani! La ceasul când tot contribuabilul argeșean se pregătea de un binemeritat început de week-end, șeful Gărzii Financiare Argeș se pregătea să muncească într-o seară de vineri. Însă, faptul că ar trebui să îmbine un pic utilul cu plăcutul, după o săptămână solicitantă de muncă pe urmele ilegaliștilor cu firmă, a fost un gând mult mai îmbietor.  Nicolae Burcea a mers în control la saloanele de masaj erotic din Pitești. Și cum poți să probezi cel mai bine o încălcare a legii dacă nu te implici efectiv și personal în demascarea acesteia?! Prin urmare, ajuns într-unul dintre aceste locuri de pierzanie, comisarul șef și-a dat seama că este o treabă dificilă, însă trebuie s-o facă cineva și pe-asta. Și-a scos cu demnitate hainele de comisar șef și s-a așezat în poziția culcat, așteptând cu înfrigurare să fie masat într-o manieră erotică.

Ce presupune un masaj erotic

Prima dată se face masaj de relaxare, începând cu picioarele, până ajungi la umeri. Apoi urmează partea erotică, când clientul, gol puşcă, se întoarce cu faţa la maseuză.  Din nou pui ulei din abundenţă, începi cu picioarele, continui cu unduiri provocatoare până îţi scapi mâna pe organ. Îl masezi, dar eşti avertizată să ai grijă ca să nu ajungă omul la orgasm. Te opreşti la timp ca să continui cu alte unduiri excitante, procesul durează o oră, perioadă-n care clientul trebuie să fie fericit o dată sau de două ori (dacă dorește). Aici dictează banul. Mângâierile se vând cu cel puţin 50 de lei, iar atinsul sânilor ca şi cel al feselor cu 100 de lei. Masajul topless, pe care nu îl alege mai nimeni niciodată, e cam 150 lei, masajul nud, servicul cu cel mai mare succes, e 200 lei, masajul în saună – 250 lei, iar masajul în jacuzzi – 300 lei (prețurile sunt orientative). Este locul unde derularea melodiilor dictează  etapele masajului, melodia trei – body massage, melodia 4 – relaxare, melodia 5- finalizare.

Final de masaj, final de activitate... al firmei

Revenind la povestea noastră, trebuie să vă spunem că finalul nu a fost cum s-au așteptat, probabil, mulți, ci cu totul altul. Comisarul șef al Gărzii Financiare n-a scos altceva decât un chitanțier din buzunar ca să aplice o amendă de 10.000 lei primului salon de masaj erotic din Pitești căruia i-a trecut pragul în acea seară. Mai apoi, l-a și închis până la remedierea problemelor. Așa s-a întâmplat și cu cel de-al doilea pe la care a trecut. Ceea ce nu știau masezele era faptul că nu numai ele erau la lucru în acea seară, ci și clientul lor, comisarul Burcea, lucrând sub acoperire. 
În total, suma vehiculată în acea seară de către șeful Gărzii Financiare Argeș a fost de 20.000 lei - amendă pe care a aplicat-o celor două locuri de pierzanie. Și spunem loc de pierzanie din cauza faptului că acolo nu se respecta legea, nu din alte considerente, firește. Și cum o încălcare a legii rămâne o încălcare a legii indiferent că ești îmbrăcat sau, nu, cel dintâi comisar al Gărzii Financiare Argeș a sancționat astfel drastic faptul că nu i s-a eliberat bon fiscal la finalizare... Ne referim, desigur, la activitatea de control sub acoperire, descoperită, ulterior.
Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea