Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu invită cetăţenii din colegiul Mioveni şi nu numai să formuleze propuneri scrise privind viitoarea Constituţie.

USL şi-a propus pentru perioada următoare să aducă o serie de modificări Constituţiei României printr-un amplu proces de revizuire. Pentru a se evita derapejele instituţionale de orice fel, pentru a delimita clar atribuţiile fiecărei instituţii a statului în parte, dar şi pentru a pune temelia unui stat modern european, este nevoie de această nouă Constituţie. Un prim pas s-a făcut deja, Guvernul avizând favorabil proiectul privind modificarea legii referendumului (coborârea pragului minim de prezenţă), astfel încât şi procesul de adoptare a noii Constituţii să fie mai uşor.
Pe de altă parte, trebuie să ţinem cont de faptul că actul fundamental al ţării, Constituţia, este făcută pentru oameni în primul rând. Şi tocmai de aceea va trebui să ţinem cont de părerea celor pentru care va fi elaborată noua Constituţie. În acest sens, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu invită cetăţenii persoane fizice, dar şi persoanele juridice interesate din colegiul Mioveni şi nu numai să formuleze propuneri scrise privind viitoarea Constituţie. Aceste propuneri vor fi transmise la următoarele adrese ale cabinetelor parlamentare ale doamnei Simona Bucura Oprescu:
Piteşti - camera 122, etajul III, Prefectura Argeş, Piaţa Vasile Milea nr. 1 – telefon 0248.220.044;
Mioveni - sediul PSD Mioveni, bloc V2B, mezanin, strada Teodor Muşatescu) – telefon 0348.807.825;
Propunerile pot fi trimise şi pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Toate propunerile vor fi înaintate apoi Forumului Constituţional pentru a fi analizate. "Fără implicarea cetăţenilor în procesul de elaborare a legilor, mai ales a celor fundamentale, statul are de suferit. Tocmai în acest sens vine şi demersul meu de a aduna propunerile oamenilor interesaţi de viitorul ţării şi de a le transmite mai departe, astfel încât viitoarea Constituţie să fie una care să ne reprezinte pe toţi cu adevărat şi să ne apere interesele", a declarat Simona Bucura Oprescu.
Biroul de presă
Adresă Cabinet Parlamentar: Piata Vasile Milea, Palatul Administrativ, Et.III, camera 122, Pitesti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea