Oraşul Mioveni a fost înfrumuseţat cu mii de flori

Vremea bună aduce cu ea primele semne ale primăverii. Orasul Mioveni prinde viaţă şi culoare în această perioadă, fiind efectuate diverse activităţi specifice acestui sezon. Una dintre acestea este plantarea de flori de primăvară şi anume zambile, panseluţe, lalele, narcise si trandafiri care sunt amplasate in spaţiile verzi din centrul orasului, cât şi în sensurile giratorii.
În jur de 7500 panseluţe, 500 lalele, 300 zambile, 300 narcise si 2000 de trandafiri au fost plantate în spaţiile verzi din Mioveni.
„Un pas important in reabilitarea zonelor verzi este plantarea de flori si infrumusetarea spatiilor publice cum ar fi  Parcul Tineretului, rondurile si sensurile giratorii. Plantarile se fac dupa un concept care sa nu implice foarte multe costuri de intretinere, dar care genereaza un aspect frumos. Echipele noastre au terminat prima etapa de curatenie in teritoriul administrat de catre societatea noastra. In momentul de fata ne pregatim pentru urmatorul proces, care consta in tunderea ierbii si a gardurilor naturale. Acum, dupa sarbatorile pascale, revizuim zonele care sunt in evidenta noastra si vom face o corectura la aceasta curatenie. Oameni care se ocupa de aceste aspecte pregatesc utilajele, cum ar fi motocoasele, si vor intra la lucru zilele acestea.În paralel cu plantatul de flori, angajaţii societăţii efectuază igienizarea şi vopsirea copacilor ornamentali din oras.O echipă mai mare decât cea de plantări a ieşit în teren pentru a îngriji copacii din oras. Aceştia sunt igienizaţi, dezinfectaţi şi vopsiţi pentru a-i menţine în starea în care se află.
De asemenea se lucreaza si la completarea aliniamentelor stradale cu arbori. In functie de fiecare zona se planteaza brad, tei si mesteacan”a declarat directorul  S.C S.Ed.C. Mioveni, Nicolae Tudose”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea