Ion Ivaşcu, directorul CEC Bank Piteşti, nepăsător faţă de clienţii băncii?

# Din cauza inerției directorului CEC Bank Piteşti, societatea Agropit S.A. riscă să-şi întrerupă activitatea agricolă tocmai în  perioada de însămânţare. După episodul de intrare în insolvenţă - care s-a dovedit ca fiind o greşeală a judecătoarei Mihaela Popaiacu de la Tribunalul Comercial,  care a admis o cerere de insolvenţă cu iz penal - acum societatea Agropit, singurul I.A.S. din Argeş rămas în picioare, întâmpină altă problemă, creată de directorul CEC Bank Piteşti, Ion Ivaşcu, ce refuză să-i deblocheze conturile într-un timp mai scurt decât termenul maxim admis de 30 de zile.
Societăţii Agropit, în urma intrării în insolvenţă, i s-au blocat conturile, dar după decizia judecătorească dată în urmă cu câteva săptămâni de anulare a acestei intrări în insolvenţă, reprezentanţii noului Consiliu de Administraţie au mers cu actele doveditoare la CEC Bank pentru deblocarea conturilor.
După ce au aşteptat mai multe zile pentru a se debloca conturile, văzând că nu se întâmplă nimic şi fiind presaţi de timpul în care se însămânţează, un reprezentant al Consiliului de Administraţie, Dan Bulf, a mers la bancă pentru a cere lămuriri în ceea ce priveşte deblocarea conturilor, intrând în audienţă chiar la directorul băncii CEC Bank, Ion Ivaşcu.  Explicaţia acestuia în privința nedeblocării conturilor pare a fi o nepăsare faţă de nevoile clienţilor băncii, explicând că are termen de 30 de zile să acorde răspunsul dacă deblochează sau nu conturile. Nu ştim dacă o fi o obişnuinţă a domnului director de a se comporta astfel cu clienţii băncii pe care o conduce, dar dacă este aşa, se înţelege ,,prosperitatea” băncii CEC Bank - al cărui acţionar majoritar este încă Statul Român.
,,Mergând la bancă, am dat de domnul director de la CEC Bank Piteşti, a cărei atitudine faţă de un client al instituției pe care o conduce, m-a lăsat siderat, spunându-mi că va debloca conturile Agropit peste 30 de zile, fără să se gândească la faptul că blochează activitatea societăţii care are o activitate agricolă. În momentul de faţă trebuie să înceapă procesul de însămânţare, un proces esențial pentru bunul mers al activității timp de un an întreg. Nu am nimic cu omul, dar modul cum a abordat lucrurile nu mi se pare normal. Asta nu e răutate. Este indolenţă sau aroganţă. Dacă lucra într-o bancă privată, cred că avea probleme... M-am mai lovit de acest lucru într-o bancă privată, însă acolo răspunsul pozitiv a venit în doar 15 minute, dar era o bancă privată”, ne-a declarat Dan Bulf (foto), membru în Consiliul de Administraţie al societăţii Agropit.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea