Delegație din Serbia la Primăria Pitești

Întâlnire de suflet la Primăria Municipiului Piteşti, prilejuită de vizita în urbea noastră a unei delegaţii din capitala Serbiei. Delegaţia, condusă de viceprimarul din Belgrad şi formată din elevi şi cadre didactice de la un colegiu din ţara vecină, se află la Piteşti, în contextul parteneriatului încheiat anul trecut, între colegiul din Belgrad şi Colegiul Naţional „Zinca Golescu”.
Parteneriatul prevede schimburi de experienţă pe linie educaţională între cele două instituţii de învăţământ şi s-a materializat prin vizita în luna martie a elevilor şi profesorilor piteşteni la Belgrad. Acum, a venit rândul sârbilor să vină la Piteşti. Bucuros de oaspeţi, primarul Tudor Pendiuc s-a arătat interesat de iniţierea unor relaţii de colaborare cu administraţia publică din Belgrad, în contextul parteneriatului de peste 40 de ani, care există între Piteşti şi oraşul înfrăţit Kragujevac.
La fel de bucuroşi sunt elevii din cele doă ţări, care în cadrul schimburilor educaţionale sunt cazaţi acasă unii la ceilalţi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea