Alex Andrei Pîrvu, câştigătorul Marelui Premiu al Festivalului “Ursuleţul de Aur” - Baia Mare

# TROFEUL DE PLATINA  pentru un talentat recunoscut. Reprezentantul Argeşului, Alex Andrei Pîrvu, a primit Marele premiu al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Ursuleţul de Aur” – Trofeul de Platină. Aflat la cea de-a XXX-a ediţie, concursul s-a desfăşurat în perioada 17-18 mai 2013, la Baia Mare. La eveniment au participat aproximativ 200 de elevi din toată ţara, care au concurat pe grupe de vârstă, iar din juriu a făcut parte cunoscuta interpretă Paula Seling, care a debutat, cu mulţi ani în urmă, chiar pe scena festivalului.
Alex , elev în clasa a IV-a la Liceul de Arta Dinu Lipatti din Piteşti, a concurat la secţiunea rezervată copiilor din clasele I-IV şi a interpretat un cântec din repertoriul international: YOU RAISE ME UP.
Alex este elevul profesorului Adina Sima, preg[tindu-se atât la Palatul Copiilor, cât şi la Şcoala Populară de Arte .
În urmă cu două săptămâni, Alex a câştigat şi premiul I la secţiunea pian şi Trofeul secţiunii de Interpretare a Festivalului SIBIU - Capitala Muzicală. Din juriu au facut parte nume sonore din domeniu: compozitorul Mihai Alexandru şi binecunoscutul realizator de programe la Radio Romania Bogdan Dragomir, preşedintele juriului fiind cunoscutul compozitor Horia Moculescu,
Trebuie să-i tinem pumnii în continuare lui Alex, pentru că o să aiba o vară foarte încărcată de concursuri: STAR OF SINGS – Câmpulung, DELFINUL DE AUR – Năvodari şi MAMAIA COPIILOR – Constanţa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea