Flautul de aur, din nou la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Piteşti organizează joi, 30 mai a. c., de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, recitalul cameral Flautul de aur, inclus în turneul extraordinar cu acelaşi nume în care instituţia de concerte piteşteană este partener.
Aflat la a treia ediţie, turneul de anul acesta se va desfăşura în perioada 27 mai - 14 iunie în: Craiova, Caracal, Piteşti, Ploieşti, Bucureşti, Oradea şi Tulcea. Flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi pianistul Horia Mihail, cel care îl va acompania pe singurul flautist care cântă la un instrument marca Muramatsu, vor interpreta lucrări de: Bach, Marais, Vivaldi, Handel, Haydn, Mozart, Beethoven, Gossec, Schumann, Godard, Drigo, Dvorak, Ceikovski, Debussy, Chopin, Jolivet, Rachmaninov, Kreisler, Barber, Gershwin, Răducanu, Mancini şi Rimski-Korsakov.
Ion Bogdan Ştefănescu a debutat la 14 ani ca solist pe scena Ateneului Român. De atunci până în prezent a susţinut numeroase recitaluri şi concerte în ţară şi în străinătate:  Anglia, Franţa, Spania, Cehia, Coreea de Nord, Japonia, SUA, Ungaria, Italia, Germania, Olanda, Elveţia, Suedia, Norvegia.  Este laureat al mai multor concursuri naţionale şi internaţionale de gen. A realizat, de-a lungul anilor, un număr impresionant de înregistrări la Societatea Română de Radio şi la Televiziunea Română, dar şi la societăţi de radio din străinătate.  Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”. În ultimii doi ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea