Bilete de tratament pentru pensionari

La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 3, datele de plecare fiind  3, 4 si 5 iunie 2013. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro. Au fost alocate, automat, pe baza cererilor înregistrate, 374 bilete, în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Călimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Singeorz, Sărata Monteoru, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tulnad, Vatra Dornei.
Eliberarea biletelor se va face în perioada 22 – 28 mai 2013, conform planificarii care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.
În data de 29 mai 2013 se vor elibera biletele nevalorificate.
Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut pensiei.
În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contributia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi castigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioara celei în care se face repartitia.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2013 şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea