Argeșul, reprezentantul României la Festivalul Cultural European din Algeria

Sâmbătă, 18 mai, la Alger, Ansamblul folcloric ”Mlădițe argeșene”, format din elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, coordonați de prof. Valentin Grigorescu, a reprezentat România în cadrul celei de-a 14 -a ediții a ”Festivalului Cultural European” de la Alger, festival internațional care se desfășoară în perioada 10 – 30 mai.
La spectacolul organizat în Sala ”Radio Algerie” au participat membrii coloniei române din Alger și din împrejurimi, oameni de afaceri români aflați temporar în Alger, membrii ai corpului diplomatic, precum și numeroși cetățeni algerieni, iar Consiliul Județean Argeș a fost reprezentat de doamna Roxana Stoenescu, șef Serviciu Relații Internaționale, Tineret, Cultură.
Publicul a fost entuziasmat de programul oferit de ansamblul argeșean și de virtuozitatea tinerilor muzicieni Mihaela Pițigoi, Cătălin Iancu, Dragoș Nicolae Dinescu, fiind încântat să descopere tradițiile folclorice românești prin intermediul istrumentelelor populare – țambal, ocarină, nai, caval, fluier și acordeon.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea