În iulie, cel târziu, vor avea loc alegeri în organizaţia PSD Costeşti

# Începe “reaşezarea” organizaţiilor locale ale PSD. Săptămâna aceasta, PSD Argeş demarează seria deplasărilor tehnice în teritoriu, în vederea consolidării şi reorganizării (acolo unde este cazul) a organizaţiilor sale locale. Simultan, in teritoriu, vor avea loc discuţii cu cetăţenii vizavi de modul în care este percepută actuala guvernare.
Scopul organizării acestor acţiuni tehnice de consolidare este acela de pregătire pentru viitoarele alegeri parlamentare şi în contextul anunţatului referendum pentru modificarea Constituţiei.
“În iunie – august avem termen  pentru reaşezarea organizaţiilor. În paralel, vor exista discuţii cu cetăţenii pentru a vedea cum este percepută actuala guvernare, cum sunt percepute măsurile luate la nivelul parlamentului. Majoritatea colegilor noştri  care sunt vicepreşedinţi sunt şi parlamentari şi vor face în teritoriu muncă de parlament”, explică liderul PSD Argeş, Constantin Nicolescu.
Sunt vizate, în special, acele localităţi în care organizaţiile locale ale PSD sunt îngrădite, din punct de vedere al eficienţei, de conjunctura  geografică, dar şi localităţile care au nevoie de schimbări de conducere.
“Sunt 25 de localităţi în care dorim să dezvoltăm  organizaţiile locale existente pentru că nu au o efiecienţă, aşa cum ne-am organizat noi, până la nivelul de secţie de vot. Sunt câteva comune, cum este Uda - o localitate foarte împrăştiată ca şi poziţionare - unde, la 2800 de locuitori, avem 16 sate. Un alt exemplu este comuna Vedea, unde există 19 sate. În condiţiile acestea, secţiile de votare sunt pe o rază foarte mare d.p.d.v. al teritoriului. Şi atunci, organizatiilor noastre de aici le este mai greu să fie eficiente. De aceea, considerăm că avem mult de lucru”, mai spune C-tin Nicolescu.
Organizaţia PSD Costeşti, una cu rezultate electorale neconvingătoare, va avea parte, nu de  consolidare, ci de reorganizare. “La Costeşti, chiar organizaţia e o problemă, dar rezolvăm. Am hotărât deja, în biroul permanent, că vom avea alegeri, probalil, cel mai târziu, în luna iulie. În respectiva organizaţie o să facem reorganizare”, spune preşedintele PSD Argeş.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea