Trupa de teatru „Licuricii” a Şcolii „George Topârceanu” – Locul I la Festivalul Naţional “Zilele teatrului pentru copii – Lucian Blaga”

În perioada 30 – 31 mai 2013, la Teatrul „Prichindel”din Alba Iulia, s-a desfăşurat a VI-a ediţie a  Festivalul Naţional “Zilele teatrului pentru copii – Lucian Blaga”, organizat de Palatul Copiilor din Alba Iulia. Aproximativ 150 de copii şi cadre didactice au participat la acest concurs. Pe lângă trupele din judeţul Alba, la etapa naţională a festivalului au fost invitate şi  Palatele Copiilor din Brăila, Bistriţa, Botoşani şi Piteşti, Cluburile Copiilor Drăgăşani, Victoria şi Sighişoara (cu 2 trupe) şi Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” din Mioveni.
A fost o adevărată desfăşurare de trupe una mai bine pregătită decât celalaltă. Cu toate acestea, trupa de teatru „Licuricii” a Şcolii Gimnaziale „George Topârceanu” din Mioveni, coordonată de prof. Victoriţa Ciorobea, a reuşit să obţină Premiul I şi încă trei premii speciale de interpretare: Irina Ciorobea, Ştefan Iordache şi Ştefan Podaru.
Tot concursul s-a desfăşurat într-o minunată atmosferă de prietenie, de spirit de echipă, de fair-play, motiv pentru care mulţumim organizatorilor. S-au legat prietenii, s-au schimbat adrese de mail, şi-au promis unii altora că vor continua să joace teatru şi că abia aşteaptă să se reîntâlnescă la viitoarele festivaluri.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea