Succes internaţional al Teatrului „Alexandru Davila”

La cea de-a III-a ediţie a Festivalului internaţional al teatrului european desfăşurat la Vraţa, în Bulgaria, Teatrul “Alexandru Davila” a primit o nouă recunoaştere internaţională prin premiile obţinute. Astfel, actorul Florin Dumitru a obţinut premiul pentru interpretare la categoria actori, iar Teatrul “Alexandru Davila” a obţinut premiul pentru imagine artistică, acordat de juriul internaţional.
Teatrul din Piteşti a participat la acest festival cu piesa “Cine este acest Ionescu?” de Richard Letendre, în regia artistică a lui Bogdan Cioabă, scenografia Cristinei Ciucu, muzica Jean Michel Russeau, iar din distribuţie au făcut parte actorii: Mirela Popescu, Mirela Dinu Popescu, Florin Dumitru şi Gabi Gheorghe. La acest prestigios festival au participat în acest an teatre din: Ljubliana (Slovenia), Podgoriţa (Muntenegru), Vraţa (Bulgaria), Bitola (Macedonia), Strumiţa (Macedonia), Korcha (Albania), Klaipeda (Lituania), Sabac (Serbia), precum şi reprezentantele Ucrainei şi Rusiei. Juriul a fost alcătuit de oameni de teatru din Bulgaria, Ucraina, Serbia, Croaţia şi Germania.
Spectacolul “Cine este acest Ionescu?” a avut premiera la sfârşitul lunii septembrie 2012 la Studioul “Liviu Ciulei” al Teatrului “Alexandru Davila” şi a obţinut marele premiu pentru cel mai bun spectacol prezentat la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio de la Piteşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea