Ambasadorul Republicii Slovenia la Bucureşti s-a întâlnit cu autoritãţile locale şi oamenii de afaceri din Mioveni

Ambasadorul Republicii Slovenia la Bucureşti, Jadranka Sturm Kocjan, a efectuat miercuri, 5 iunie 2013, o vizitã în oraşul Mioveni, unde s-a întâlnit, la Primãrie, cu 30 de oameni de afaceri din judet. La întrunire au participat Prefectul judetului Arges, Cristian Soare, Primarul Ion Georgescu, Viceprimarul Aurel Costache, Ion Glisca, Presedintele Federaţiei Patronale a IMM Arges, Dan Ionescu, Preşedintele Executiv AOA Argeş, Marian Pantazi, Director General Camera de Comerţ şi Industrie Argeş.
Întâlnirea a fost una de maximã importanţã pentru Mioveni, un oraş în plinã dezvoltare. Primarul Ion Georgescu a fãcut o scurtã prezentare a zonei dar şi a oportunitãtilor pentru afaceri.

Eventuale parteneriate între Mioveni şi oraşe din Slovenia

Autoritãtile locale au discutat cu Excelenta-Sa despre eventualele parteneriate economice care s-ar putea încheia între Mioveni şi orase din Slovenia, dar şi despre potenţiale investiţii care s-ar putea dezvolta. "Am discutat despre organizarea unor întâlniri, în viitor, între diverse companii, din Slovenia sã vinã în România, sau invers. Sunt sigurã cã între Mioveni si Slovenia sau orase din Slovenia pot exista colaborari interesante şi pozitive. A fost o întâlnire foarte folositoare. Am primit multe informatii interesante si am discutat despre colaborari comune în diferite domenii. Sunt câteva zone în care putem colabora. În Slovenia suntem interesaţi sã colaboram în domeniul IT, apoi în managementul deseurilor, turism. România si Slovenia au multe lucruri în comun", a precizat Jadranka Sturm Kocjan.
Dupã discutia cu autoritãtile locale şi cu agenţii economici, Excelenţa-Sa a vizitat  Catedrala Sf. Apostoli Petru si Pavel, Liceul Tehnologic „Iulia Zamfirescu”, unde a asistat la un program artistic susinut de Ansamblurile  NOVA , Flori Argşene şi Grupul Vocal Cantabile al liceului. Ultimul obiectiv vizitat a fost SC Dacia Renault SA.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea