Denisa Enache, psihologul care te învață să mănânci sănătos

Îi place muzica, dansul, sportul şi adoră să călătorească. Este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar perseverența, dorinţa, viziunea și studiul intens sunt secretele succesului său profesional şi personal. Se ghidează şi îi ghidează şi pe alţii în viaţă plecând de la ideea că merităm cu toţii să arătăm şi să ne simţim bine. Denisa Enache a învăţat asta de la cei mai buni nutriţionişti din lume şi le dezvăluie, la rândul său, altora, reţeta  echilibrului. Piteşteanca Denisa Enache este absolventă a Facultăţii de Psihologie – specializarea Consiliere și Psihoterapie a Universităţii Bucureşti şi, totodată, absolventă a Facultăţii de Administraţie Publică a aceleiaşi universităţi.
Activează ca şi consultant în nutriţie într-o mare companie americană şi are o experienţă de peste 14 ani în domeniul Wellness, iar de când a luat contact cu acest domeniu, s-a regăsit pe sine pentru că, spune ea, activitatea de consilier în nutriţie i se potriveşte mai bine ca oricare alta.
“Este  o plăcere să lucrezi în domeniul Wellness  – un echilibru perfect al stării fizice şi mentale, să fii în formă, sănătos şi fericit, să te simţi şi să arăţi bine, să ai bunăstare în toate domeniile vieţii, să fii energic şi activ. Eu întotdeauna am fost atentă la ceea ce mănânc. Am învăţat asta de la bunica mea, care avea mare grijă atunci când gătea, la felul în care combina alimentele, iar acum, la rândul meu, încerc să-i conving şi pe alţii că deprinderile de a ne alimenta sănătos trebuie să devină un mod de viaţă, parte integrantă a obiceiurilor noastre zilnice”, spune Denisa Enache.

“Eu nu dau sfaturi, ci îi ghidez pe cei care apelează la mine”

Denisa a învăţat de la cei mai buni specialişti în domeniul nutriţiei,  participând la o serie de seminarii internaţionale care i-au adus convingerea că obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă sunt vitale pentru bunăstarea fizică şi mentală şi influenţează calitatea vieţii sub toate aspectele sale. Acum le împărtăşeşte şi altora tainele echilibrului şi armoniei, ajutându-i  pe cei interesaţi să abordeze un stil de viaţă corect. A consiliat, de-a lungul celor 14 ani de activitate, sute de femei şi bărbaţi cu probleme de greutate şi fiecare rezultat satisfăcător i-a adus o bucurie în suflet.
“Sunt oameni cu nevoi diferite. Unii vor să slăbească, alţii vor să se îngraşe. Alţii doresc doar un stil de viaţă sănătos. Pentru toţi e nevoie de o alimentaţie corectă, care, în final, să le îmbunătăţească şi starea de sănătate”, mai spune Denisa Enache explicând că pentru reuşita unui astfel de demers este vital să fii hotărât să faci pasul către schimbare: “Ca şi în psihologie, în nutriţie trebuie să-l laşi pe om să aleagă să facă schimbarea, să-şi înţeleagă propriile nevoi. Eu nu dau sfaturi, ci îi ghidez pe cei care apelează la mine. Alegerea este însă a lor.”, explică Denisa care poate spune că viaţa sa se apropie de ceea ce înseamnă armonie perfectă, pentru că reuşeşte, în ciuda faptului că este o persoană foarte ocupată, să-şi facă întotdeauna timp pentru familie.
“Sunt norocoasă! Atât fiul, viitoarea lui soţie, cât și soțul meu activează în același domeniu, iar asta ne asigură suficient timp să fim împreună, să ne distrăm, să călătorim, să ne instruim!” mai spune Denisa. Începutul verii o prinde gata de treabă: “Tocmai ne-am intors dintr-o vacanţă de vis petrecută în Thailanda şi avem foarte multe proiecte şi în continuare. Ne dorim să fim sănătoşi şi să-i orientăm şi pe cei din jurul nostru către un stil de viaţă sănătos”.
Cristina Stancu


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea