Trei unităţi de învăţământ din zona Topoloveni au ajutat la salvarea vieții unui copil. Le mulțumim!

Săptămânalul Atitudine în Argeş a lansat, la sfârșitul lunii trecute, volumul ”Personalităţi Argeşene – ediţia 2013”. Evenimentul  de lansare a găzduit şi o acţiune caritabilă, iniţiată de Şcoala Gimanzială  Nicolae Cristescu – Topoloveni, Liceul Ion Mihalache – Topoloveni şi Şcoala Gimnazială Nicolae Creţulescu – Leordeni, care s-au alăturat campaniilor umanitare derulate la nivel naţional de Fundația ”Mereu aproape”. Elevii celor trei unități de învățământ au donat creații artistice care au fost valorificate în seara lansării cărții, oameni cu suflet mare contribuind, astfel, la salvarea vieții unui copil. Suma strânsă astfel a fost virată în contul fundației care, iată, i-a găsit imediat o

întrebuințare. Andreea Surghie – reprezentant campania Veau să fiu demn: ”Domnul Bereschi Marius a venit la noi, cu o scrisoare în mână și cu speranța că îl putem ajuta cumva. Ne-a povestit situația în care se găsește alături de consoarta dânsului. Își cresc copilul în vârstă de aproape doi anișori într-un mediu total neprielnic: o curte dezafectată, fără apă curentă, pentru care achită o chirie de 400 de lei.
Și dacă situația financiară este una îngrozitoare, la fel este și situația medicală a celui mic și a mamei. Pentru tratamentul fiecăruia dintre ei este nevoie de bani, iar tatăl muncește când mai este chemat, având calificare de zugrav, pentru care poate lua maximum 700 de lei.

Mama are epilepsie și face câteva crize pe lună, toate acestea din cauza lipsei de tratament, iar cel mic a fost diagnosticat cu tetralogie Fallot, o malformație la inimă. Această malformație îl face să fie vânăt în zona ochilor, buzele sunt albăstrui și degetele sunt la fel. Au vorbit la spitalul din Târgu Mureș pentru a-l programa la operație. Nu au bani de cazare și mâncare pentru acolo. Pentru drum li s-a pus la dispoziție o ambulanță care să îi aducă la spital.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea