Programul de Excelență, un parteneriat de succes între Universitatea Pitești și ISJ Argeș – la culesul roadelor

# Elevii cu rezultate deosebite au fost premiați. Săptămâna trecută,  Centrul de Calcul al UPIT a devenit aproape neîncăpător în încercarea de a găzdui elevii excelenţi, premianți la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, elevi cu rezultate deosebite la învățătură, alături de părinții lor. Cu sprijinul conducerii  ISJA si UPIT, Centrul pentru Învățământ Pre și Post Universitar (CIPP), alături de Facultatea de Matematică-Informatică, Facultatea de Litere și Facultatea de Științe SocioUmane, deschide  în  anul 2013, în sediile Universității din Pitești,  programul “Clasele de Excelență” , program destinat pregătirii de top a elevilor IV-XII, un proiect  sprijinit cu  cadre didactice de gimnaziu, liceu și universitare.
Ideea  Excelenței  organizate a avut ca promotori,  din partea  ISJA, pe dl. Inspector General  Florin Gardin, alături de Inspectorul de Matematică,dl. prof. Aurelian Costache, împreună cu o echipă întreagă de dascăli de vârf. Promotorii echipei universitare au fost: Rectorul Universității din Pitești, dl. prof. univ. dr. Ionel  Didea, dl. prof. univ. dr. Sebastian Pârlac, prorector, dl. prof. univ. dr. Corneliu Udrea, decan al Facultății de Matematică Informatică, dl. lector. univ. dr. Gheorghe Nistor, director al Centrului pentru Învățământ Pre-și Post Universitar și director al Departamentului de Pregătire al Personalului Didactic, dl. prof. univ. dr.  Ștefan Găitănaru, decan al Facultății de Litere și dl. lector univ. dr. Cosmin Bărbulescu, decan al Facultății de Științe Socio-Umane, alături de echipa de dascăli universitari  “de sâmbătă” (ziua de pregătire, săptămânal, în sediile UPIT ). Organizatorii menționați au fost, desiguer, prezenți la frumoasele momente de recunoaștere a meritelor micuților studioși.
S-au decernat diplome elevilor premiati la olimpiade, s-au înmânat diplome de Cavaleri ai Excelenței precum și diplome de Excelență pentru profesorii ccodonatori ai olimpicilor și ai claselor de excelență din parteneriatul ISJA-UPIT, s-a confirmat inițiativa Argeșului pentru Excelența în Educație
Florin Gardin, Inspector General ISJ Argeș: „Acestea sînt rezultatele bunei colaborări pe care am avut-o cu Universitatea de Stat din Piteşti, în ce priveşte clasele de excelenţă, mai exact 135 de premianţi la olimpiadele şi concursurile naţionale. Eu cred că sînt rezultate deosebite, obţinute prin munca şi efortul atît al elevilor şi profesorilor, cît şi prin implicarea părinţilor. Pentru aceşti olimpici am pregătit şi o şcoală de vară la Matematică şi Limba Română, la Curtea de Argeş. Aceasta se va desfăşura în perioada 22 - 28 iulie.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea