Lucrările la podul de peste Argeş, din nou motiv de iritare pentru deputatul Radu Vasilică

# “Cred că ne putem mişca cu mai mult talent!”, declară acesta. După ce, la câteva săptămâni de la demararea lucrărilor de reparaţii la podul de peste Argeş l-a acuzat pe primar că dă vina degeaba pe constructor şi proiectant pentru haosul de la Podul Viilor şi a criticat soluţia aleasă de autorităţi pentru descongestionarea traficului, dar şi faptul că municipalitatea n-a prevăzut din timp variante pentru devierea traficului auto, deputatul Radu Vasilică se arată, din nou, iritat. De data aceasta, parlamentarul e deranjat de reacţia lui Tudor Pendiuc care, în replică, afirmase că deputatul se hazardează să comenteze disconfortul cauzat de lucrările la podul de peste Argeş, fără să se fi informat, în prealabil, la primărie, asupra situaţiei concrete din teren.
Radu Vasilică rămâne la părerea sa. “Cred că ne putem mişca cu mai mult talent!”, a exclamat deputatul la sfârşitul săptămânii trecute, acuzând din nou autorităţile locale că n-au ţinut cont nici măcar de sfaturile specialiştilor Universităţii din Piteşti, care, în mai multe rânduri, au atras atenţia asupra faptului că sunt cinci ore pe zi în care traficul auto ar putea funcţiona pe două benzi sau că lucrarea ar putea fi urgentată dacă executantul s-ar folosi de întreaga zi-lumină.
“Cred că soluţia privind circulaţia pe ambele sensuri, promovată în cursul nopţii, ar putea fi aplicată mai devreme, de la ora 18.00. Situaţia din teren ar putea permite mărirea perioadei de funcţionare pe ambele sensuri (…). Am constatat că după ora 17.00 se opreşte lucrul. Ar mai fi, totuşi, trei ore de lumină! Într-adevăr, muncitorii lucrează câte 10 ore, dar constructorul ar putea apela nu la un schimb, ci la un schimb şi jumătate. Poate că în acest sens s-ar mai putea face ceva, pentru că dacă s-ar lucra întreaga zi-lumină, durata lucrării s-ar reduce de la de n zile, la n x 0,8.”, explica, la câteva săptămâni de la demararea lucrărilor, şeful catedrei Automobile a UPIT,  Alexandru Boroiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea