Ferma Blaju din Piața Smârdan, locul de unde poți cumpăra sănătate

# Lapte și brânză de capră proaspete, aduse direct din ferma de la munte. La sfârșitul săptămânii trecute s-a dechis, în Piața Smârdan, un magazin de la care piteștenii pot cumpăra sănătate. Și asta pentru că produsele oferite – brânză și lapte de capră – sunt unele din cele mai curate și mai naturale produse care pot fi achiziționate, la ora actuală, din Pitești.
Ferma proprie, situată la poalele munților, beneficiază de toate condițiile și avantajele pe care le oferă natura și aerul curat, iar animalele nu primesc decât hrană 100%

naturală. Condițiile de igienă sunt impecabile și atent supravegheate, astfel încât produsele oferite nu pot fi decât unele deosebite.
Laptele de capră oferă o mare varietate de beneficii pentru sănătate. Persoanele care consumă lapte de capră au o incidență mai mică de alergii și probleme digestive. Laptele de capră este un antiinflamator natural, este ecologic; studiile recente au asociat consumul de lapte de capră cu o capacitate crescută de metabolizare a fierului și cuprului. Acesta are un conținut ridicat de calciu, un conținut scăzut de grăsimi, este bogat în acizi grași. În timp ce laptele de vacă are în jur de 17% acizi grași, laptele de capră conține chiar și până la 35% acizi grași, făcându-l mult mai nutritiv și mai sănătos. Acesta ajută la stimularea sistemului imunitar și protejează împotriva cancerului la sân.

Tot mai mulți nutriționiști recomandă brânza de capră, deoarece este considerat a fi mult mai sănătoasă pentru organismul uman decât cea de vacă, prin oferirea de mai multe substanțe nutritive și energetice. Brânza din lapte de capră are mai puține grăsimi decât brânzeturile maturate, ajută la echilibrarea colesterolului din sânge și, pe termen lung, la prevenirea bolilor cardiovasculare.  Are mai puține calorii, accelerează metabolismul, întărește sistemul imunitar și previne infecțiile.
Dacă mai spunem și că un kilogram de brânză de capră la magazinul Fermei Blaju are prețuri cuprinse între 15 și 20 de lei, cu mult sub cele din supermarketuri, cred că singurul lucru pe care îl puteți face, stimați cititori, este să încercați și dumneavoastră. Sănătatea chiar nu costă mult, dacă ești puțin atent la detalii...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea