Frumuseți de culoare... politică, ținute la secret

O femeie în viața politică este exact ca o gură de aer rece într-o zi caniculară, am spune noi, mai ales când majoritatea scaunelor Parlamentului sunt ocupate de burtoși trecuți chiar și de vârsta a treia. Dacă mai e și tânără și frumoasă, deja este o mare problemă. Societatea noastră patriarhală încă funcționează după niște reguli nescrise care impun ca femeia în politică să se gândească la o carieră în domeniu și să își promoveze imaginea ca atare abia după vârsta la care se află deasupra oricăror suspiciuni de natură sexuală, morală,financiară, etc.
Sute de tinere frumoase și inteligente, atrase de un job respectabil și un statut obținut prin propriile forțe, fără să fie nevoite să facă un mariaj profitabil, se regăsesc pe listele principalelor partide de la noi din țară, și chiar din județ. De cele mai multe ori, ba chiar niciodată, de existența acestora nu află nimeni, ele rămânând doar niște nume care au dat o mână de ajutor în campanii sau la evenimentele care se organizează în interiorul fiecărui partid.  Am luat în calcul principalele partide aflate la putere,din Argeș: PSD și PNL, precum și un partid din opoziție, PDL(ce a mai rămas din el).
Așadar, la PSD, recensământul nostru la frumuseți, tinere toate, s-a încheiat foarte repede. Am identificat o social-democrată de la Mioveni, Claudia Bucur, angajată a unui hotel cunoscut din Pitești, Ioana Duță, pe care o putem vedea la cabinetul subprefectului Constantin Polexe, dar și Anelle Bârleanu (stânga), pe care o găsim la biroul de presă al CJ Argeș. Însă, nu putem trece cu vederea o altă frumusețe a partidului, directorul Casei de Cultură de la Bascov, Lorena Toma, care se regăsește ca activistă politică pe listele de la Bascov.

Cele trei grații surori de la PNL: Aura, Mihaela și Elena Grigorescu

Nici la PDL nu stăm rău la capitolul frumusețe, însă, aici se pare că primează discreția. Cu toate acestea, am riscat și am identificat câteva. Fosta directoare a Agenției de Mediu Argeș, Sorina Marin, Alina Dragu (dreapta), specialist în PR,  sau Izabela Miron și Alexandra Teodorescu, de la cabinetul deputatului Cătălin Teodorescu. Să n-o uităm nici pe secretara PDL Argeș, Oana Rădoi, o altă frumusețe de fată și inteligentă pe deasupra, ascunsă într-un birou. Am lăsat pentru la urmă PNL Argeș, întrucât aici am identificat cele mai multe frumuseți și suspectăm că tot nu am acoperit toată zona. Deși este o doamnă la casa ei, cu bărbat și copii, șefa de cabinet a parlamentarului Ionuț Elie Zisu, Cornelia Barbu Mandu rămâne o femeie foarte frumoasă și tânără. Șefa OPC Argeș, Violeta Nedelcu, pe lângă faptul că a surprins prin tinerețea ei, a mai surprins și prin faptul că e frumoasă, într-o funcție publică. La fel putem spune și despre consilierul județean Denisa Zevedei. În ceea ce le privește pe surorile Grigorescu: Aura, Mihaela și Elena, putem spune că natura a fost foarte generoasă cu frumusețea în această familie. Nici Maria Andreea Doru (centru) -fosta consilieră a senatorului Iani Popa sau Romina Elena Nițu, secretar PNL Pitești, nu fac excepție.
Ana Luca


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea