TABĂRA DE CREAŢIE „LEMN ŞI CREATIVITATE LA MIOVENI"

Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, organizează, în perioada 2 – 4 august 2013, TABĂRA DE CREAŢIE „LEMN ŞI CREATIVITATE LA MIOVENI”, ediţia I, proiect finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (A.F.C.N.) şi cofinanţat de Centrul Cultural Mioveni.
Tabara se adreseaza elevilor claselor I – VIII. Data limită pentru primirea fişelor de înscriere este 22 iulie 2013. Pe fişa de înscriere se va completa fiecare cerinţă, fişa urmând a fi trimisă pe email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau la tel/fax: 0348.445.856.
Toate ustensilele necesare atelierului de sculptură sunt asigurate de organizatori, la fel şi masa şi cazarea participanţilor care nu locuiesc în oraşul Mioveni. Cele mai reuşite creaţii vor fi premiate de organizatori şi vor participa la expoziţia finală a taberei. Toţi participanţii şi coordonatorii acestora vor primi diplome de participare. Premiile totale însumează 5000 de lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea