Deţinuţii au urcat pe scenă cu ocazia Zilei Personalului din Administraţia Naţională a Penitenciarelor

În data de 28 iunie 2012, la sediul Penitenciarului Colibaşi şi Penitenciarului Spital Colibaşi a fost organizată o şedinţă festivă care a marcat sărbătorirea Zilei Personalului din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. La acest eveniment au participat angajaţi ai celor două instituţii, cât şi parteneri sociali şi reprezentanţi ai comunităţii locale.
În deschidere a avea loc o slujbă religioasă, urmată de nominalizarea personalului avansat în grad înainte de termen precum şi a celui avansat în grad la termen începând cu data de 1 iulie 2013. Au fost premiaţi cei mai merituoşi lucrători, cărora li s-a înmânat diplome de excelenţă si au fost înmânate plachete reprezentantilor administratiei publice locale dar si partenerilor sociali.

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar

Gazdele au pregatit o surpriza invitailor - o piesă de teatru cu persoane private de libertate din Penitenciarul Colibaşi, realizată în colaborare Teatrul Al. Davila din Piteşti. Sărbătorirea Zilei Personalului din Administraţia Naţională a Penitenciarelor din data de 29 iunie 2013, o dată cu prăznuirea patronilor spirituali Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – ocrotitorii sistemului penitenciar - constituie un bun prilej pentru promovarea la nivel comunitar a unei imagini publice obiective a mediului carceral, a culturii organizaţionale a sistemului penitenciar românesc şi a tradiţiilor organizaţionale ale Penitenciarului Colibaşi şi Penitenciarului Spital Colibaşi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea