Constructorii argeșeni câștigă la contestațiile depuse la CNSC

# Valah și RMR ”bat” Primăria Curtea de Argeș, Metabet ”afumă” CET Govora. Ultimele zile au fost de bun augur pentru constructorii argeșeni, care au câștigat războaiele duse la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.  Astfel, asocierea  formată din Valah Construct – Pitești și RMR – Curtea de Argeș și-a adjudecat lupta dusă cu autoritatea contractantă, Primăria Curtea de Argeș, pentru atribuirea contractului de lucrări având ca obiect „Reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor pe străzile: 1Mai, Traian, Lascăr Catargiu şi 1 Decembrie 1918”. Autoritatea obligă pe această cale Primăria să reia procedura de atribuire.
Metabet CF S.A. se luptă la Govora pentru atribuirea contractului de achiziţie publică de furnizare, având ca obiect „Piese de schimb pentru cazane de abur tip CR1244”.  NemulțumițI de rezultat, piteștenii au contestat la CNSC, for care a dispus anularea parțială a raportului procedurii de atribuire șI reluarea acesteia cu luarea în considerare și a ofertei depuse de Metabet.

Lactag își bagă cornul în laptele din Gorj

Nici cunoscutul producător șI procesator Lactag nu se lasă mai moale șI dă peste cap o licitație din Gorj, unde reușește anularea procedurii de atribuire, în contradictoriu cu Consiliul Județean Gorj. Contestația sa este admisă, autoritatea contractantă fiind obligată să dispună anularea deciziei de respingere a ofertei Lactag, anularea raportului procedurii șI a tuturor actelor subsecvente.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea