Vali Porcișteanu și Alessia, un cuplu caritabil

Prieteni apropiați cu peste nouă ani în urmă, pe când amândoi erau la început de carieră, Vali Porcișteanu și Alessia s-au reîntâlnit cu ocazia unui eveniment caritabil. Vali Porcișteanu, Campionul Național la raliuri din 2011, și cântăreața Alessia, autoarea recentului hit „Plouă”, au colaborat pentru a le face copiilor de la casa de copii „Mia” din București o surpriză deosebită.  Vali Porcișteanu, prezent pentru a doua oară la această casă de copii, i-a plimbat pe cei mici cu Mitsubishi-ul său Lancer Evolution de 350 de cai putere, în vreme ce Alessia i-a învățat pe cei mici să cânte refrenul piesei „Plouă” și să danseze în ritm cu muzica. Vali și Alessia au adus la casa de copii alimente și dulciuri, dar și multă voie bună.
„Mă bucur mult că ne-am reîntâlnit după atâția ani în care am reușit să ne realizăm pe plan profesional, fiecare în domeniul lui, și că am reușit să aducem copiilor de la casa „Mia” zâmbete și bucurie” a declarat Alessia.
Cu peste nouă ani în urmă Vali Porcișteanu o ajuta pe Alessia să ajungă în timp util la concertele pe care aceasta le avea. Acum campionul bucureștean îi va oferi artistei cursuri de conducere defensivă prin intermediul Vali Porcișteanu Driving School: „Alessia e o apariție fascinantă și mi-a plăcut reacția pe care au avut-o cei mici la apariția ei. Mă bucur tare mult că am reușit împreună să le aducem o astfel de bucurie. Vom mai încerca campanii similare și în viitor" a declarat Vali Porcișteanu.  La plecarea de la eveniment, Vali și Alessia au făcut schimb de locuri. Pilotul a devenit pasager, în timp ce artista a condus Mitsubishi-ul Lancer Evo 9, sub îndrumarea lui Vali. „Mi-ar plăcea să o văd pe Alessia la fel de dezinvoltă și în traficul cotidian, așa că am să mă ocup în cadrul VPDS ca ea să învețe toate detaliile condusului defensiv” a conchis Vali Porcișteanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea