Vedetele anului 2013! Costumul de baie care te va face remarcată chiar și în apă!

Concediile sunt doar la câteva săptămâni distanţă, iar staţiunile de la mare vor fi probabil destinaţia multora dintre voi. Deci, nu e de mirare că unele dintre cele mai căutate articole vestimentare sunt, în perioada aceasta, costumele de baie.  Trendurile majore nu s-au schimbat faţă de anul trecut, însă vara 2013 pare să aducă un adevărat curcubeu pentru look-ul de plajă.

Cum alegi costumul de baie în funcţie de siluetă?

Formă corpului: pară
Dacă formele corpului tău tind să fie mai mari în partea de jos, decât în cea de sus, trebuie să pui accentul pe sâni. Poţi purta costume din baie din două piese, însă este recomandat să mergi pe sutiene cu volănaşe sau accesorii, astfel încât să se formeze un echilibru. Pentru slip, este recomandat să renunţi la tanga sau formă braziliană, ci să mergi pe un slip clasic cât mai simplu.
Formă corpului: minionă, micuţă de statură
Pentru a crea o impresie de alungire a corpului, sfatul nostru este să alegeți costume de baie cu sutien de tip triunghi. Acestea te vor face să pari mai înaltă, iar slipul poate fi de orice fel, atâta timp cât fetele minione sunt slăbuţe.
Forma corpului: zveltă, filiformă
În această categorie se încadrează fetele care nu sunt foarte înzestrate şi au forme vag conturate. Pentru ele sunt recomandare sutienele cu volănaşe care crează impresia de volum, prinse după gât, şi slipul cu model jucăuş.
Formă corpului: înaltă
Dacă vrei să atragi atenţia de la înălţimea ta poţi opta pentru un model care să pună accentul pe abdomen sau pe un element central. Poţi alege decupaje sau modele îndrăzneţe, o floare în zona pieptului sau chiar accesoriile metalice.

Forma corpului: măr
Fetele care au silueta de tip măr, au de obicei picioare lungi şi bust mic, şi o talie neevidențiată. Pentru a distrage atenţia de la această problemă, se recomandă costumele de baie dintr-o singură bucată, decupate în lateral.
Formă corpului: clepsidră
Fetele care se încadrează în această categorie sunt cele mai norocoase, întrucât au o talie bine proporţionată, sâni mari şi şolduri bine conturate. Acestea pot purta orice; de la imprimeuri și până la forme mai nonconvenționale.
Forma corpului: triunghi inversat
Fetele cu bust proeminent şi umeri laţi au picioare frumoase şi subţiri. Ele pot purta costume de baie cu slip ce atrag atenţia asupra taliei şi picioarelor.

Totodată, foarte importante sunt tendinţele care nu s-au schimbat foarte mult faţă de sezonul precedent, aşa că nu vei fi nevoită să renunţi la costumele pe care le-ai purtat vara trecută, ci doar să îţi îmbogăţeşti puţin colecţia.
1. Franjuri
Adu-ţi aminte de copilărie şi adoptă un trend fierbinte în 2013! Franjurii adaugă volum şi atrag privirea în zonele care, de regulă, nu primesc prea multă atenţie, tocmai pentru că nu te poţi laudă cu forme generoase. Dacă vrei ca şoldurile provocatoare să le dea ameţeli reprezentanţilor sexului masculin, alege o pereche de bikini cu franjuri. Dacă te tentează să îţi pui în valoare bustul, o poți face  printr-un sutien fără bretele, cu franjuri jucăuşi.  Nu le combina, însă, dacă nu vrei să pară că tocmai ai ieşit din peşteră. Ce-i prea mult, de regulă, strică!
2. Drapaj
Cutele şi pliurile sunt perfecte pentru a masca imperfecţiunile şi sunt la modă anul acesta. 
Materialul drapat în mod strategic îţi oferă şansă de a scăpa de grija colăceilor.
Alege un costum de baie întreg, prevăzut cu o porţiune plisată pe centru şi material mulat pe laterale, astfel încât să se creeze senzaţia de bust proeminent şi talie subţire.
3. Retro
Costumele de baie întregi, cele croşetate şi cele în nuanţe pastel, care aduc cu cele purtate pe vremea bunicii, dar reinterpretate într-o manieră modernă, în culori în tendinţe şi imprimeuri la modă sunt vedetele plajei anul acesta.  Caută prin magazine costume de baie cu note sport, exotice sau chiar cu imprimeuri tribale. Sunt la mare căutare imprimeurile florale tropicale, bulinele şi dungile supradimensionate.
4. Dungi
Dungile sunt din nou în trend. Cu siguranţă ai văzut deja în magazine diverse articole vestimentare cu acest imprimeu, care se pare că nu se va demoda prea curând. Dacă ai bustul generos, fereşte-te de sutienele cu dungi orizontale. Optează pentru costumele de baie cu dungi verticale, care îţi vor alungi silueta şi nici nu va crea impresia de sâni foarte mari.
5. Pasteluri şi nuanţe neon
Indiferent de forma costumului de baie, dacă te îndrepţi către culorile sezonului, nu ai cum să dai greş!  Dacă eşti genul cuminte, pune-ţi în valoare feminitatea în nuanţe de roz, galben sau albastru pastel. Dacă vrei să faci concurenţă soarelui pe plajă, îndreaptă-te către nuanţe neon. În caz de înec, salvamarul te va identifica rapid cu siguranţă!
Eager4Fashion

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea