Tabere studențești 2013

Direcţia Studenţi a Ministerului Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Casele Studenţilor, organizează programul naţional "Tabere Studenţeşti 2013". Programul se desfăşoară în perioada 15 iulie-28 august 2013 şi oferă 6.000 de locuri pentru studenţi la mare şi la munte, asigurându-se gratuit cazare şi masă în hoteluri de două şi trei stele.
Beneficiarii proiectului sunt studenţi şi masteranzi cu rezultate deosebite la învăţătură în anul şcolar încheiat, dar şi cei care reprezintă cazuri sociale. O categorie specială de beneficiari o reprezintă voluntarii din cadrul Caselor Studenţilor, ce sunt recompensaţi pentru activitatea lor pe anul 2012, dar care vor susţine şi spectacole sau vor derula acţiuni ecologice, jocuri de plajă sau alte activităţi de promovare a voluntariatului activ în rândul tinerilor, ca alternativă la petrecerea timpului liber în fata calculatorului ori în anturaje cu risc de marginalizare socială.
Casa Studenţilor din Piteşti va organiza comandamentele studenţeşti pentru Universitatea Piteşti, Universitatea Târgovişte, dar şi pentru facultăţile Muzică, Educaţie Fizică şi Agronomie din cadrul Universităţii Bucureşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea