Alex Andrei Pîrvu, premiul pentru cea mai bună interpretare la Festivalul Internaţional Delfinul de Aur

Piteşteanul Alex Andrei Pîrvu, în vârstă de 10 ani, elev al Liceului de Artă Dinu Lipatti şi al Şcolii Populare de Arte, ne-a reprezentat cu succes în această perioadă la  trei  importante festivaluri destinate copiilor și tinerilor, festivaluri care s-au desfășurat la malul mării.
În cadrul Festivalului Internaţional Delfinul de Aur, care a avut loc la Năvodari , Alex a obţinut premiul al II-lea şi premiul pentru cea mai bună interpretare, melodia interpretată - ” You raise me up” fiind cea cu care a fost desemnat şi câştigator în luna mai al Trofeului de Platină al Festivalului Ursuleţul de Aur – Baia Mare. Preşedintele juriului a fost domnul Horia Moculescu.
Alex a participat, tot în această perioadă, şi la Festivalul Glasul Speranţelor, desfăşurat la Techirghiol, unde juriul, format din oameni de muzică precum Viorel Gavrilă, Nicolae Caragia, Carmen Aldea Vlad, Bogdan Dragomir, i-a acordat premiul I.
La cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpre¬tare Mamaia Copiilor, care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa, Alex a con¬curat la secţiunea de vîrstă 10-12 ani, şi a obţinut premiul al III-lea. A intrepretat melodia ”Tu esti primăvara mea”, piesă compusă de regretatul Forin Bogardo și interpretată în urmă cu 40 de ani de Aure¬lian Andreescu. Din juriu au făcut parte soprana Felicia Filip, criticul muzical Smaran¬da Oteanu-Bunea, compo¬zitorul Viorel Gavrilă, Nico, Iuliana Marciuc, textierul Marian Stere şi reprezentanta Ministerului Culturii, Cătălina Chendea.
Talentatul pi¬teştean este pre¬gătit de profesoara Adina Sima, care i-a fost alături şi pe perioada festivalului de la Mamaia, o voce de excepţie a sce¬nei româneşti, colabo¬ratoare a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian, din Bucu¬reşti, care a avut roluri de ex¬cepţie în spectacolele Romeo şi Julieta şi Rebecca.
În perioada următoare, Alex va participa la preselecţiile pentru sezonul 2 al emisiunii Next Star, după care va lua o binemeritată vacanţă, până în luna septembrie, când este invitat să cânte în gala Festivalului Internaţional VOLARE – Piatra Neamţ, unde anul trecut a câştigat Trofeul grupei de vârstă 9 – 11 ani.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea