Ministrul pentru Energie, Constantin Niţă, în vizită la Mioveni

Săptămâna trecută, pe 16 iulie, Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a efectuat  o vizită oficială la  Fabrica de Combustibil Nuclear de la Mioveni. În timpul vizitei, ministrul a fost insoţit de presedintele C.J. Arges - Constantin Nicolescu, senatorul - Şerban Valeca şi deputatul Gheorghe Marin.
După vizita la F.C.N , delegaţia s-a oprit la Primăria oraşului Mioveni, unde a avut loc o conferinţă de presă.
Din declaraţiile  ministrului a reieşit că Guvernul României doreşte să faca un fond de investiţii pentru energie, care va asigura finanţarea unor proiecte în acest domeniu, va fi constituit din pachetele minoritare de acţiuni pe care statul le deţine la companiile din sectorul energetic.
“Vom face un fond de investiţii în energie (...) creat prin participaţiile minoritare ale statului la toate companiile energetice privatizate. Deci tot ce are statul minoritar, acele participaţii vor intra în fondul de investiţii pentru energie, pe care, după aceea, dorim să-l cotăm la bursă şi banii pe care îi obţinem să-i investim în domeniul energetic”, a declarant ministrul Niţă, care nu a exclus posibilitatea ca, pe viitor, şi alte companii din domeniul energetic să contribuie la acest fond.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea