Sunrise Beach - cea mai luxoasă plajă din Argeș

În primul rând trebuie să definim noțiunea de “lux”. În accepțiunea actuală, lux înseamnă atenția pentru detaliu, rafinament, calitate și raportul calitate-preț. Atunci când  vorbim despre valențe ale stilului de viață “luxos” putem prezenta conceptul fiind mai mult decât o etichetă, fond și nu doar formă. Încă un atuu este unicitatea complexului “Sunrise Beach”, care compune, ca un puzzle perfect, tot confortul de care are nevoie un client pentru a petrece clipe de neuitat!  Pornind de la aceste particularități distinctive, Sunrise Beach poate fi definită ca fiind cea mai luxoasă locație!

Investiții

Suma investită se ridică la valoarea de peste jumătate de milion de euro.
Suprafața totală a complexului este de 20.000 mp, în prezent folosim doar 8.000 mp, urmând ca anul viitor să ne extindem în funcție de cerințele și nevoile pieței.
În cadrul complexului regăsim piscina de 350 mp, care are ca lungime 25 m și ca lățime 17 m. Este placată cu gresie și dotată cu aparatură complexă de curățare automată, la fiecare 3 ore.
Plaja este împrejmuită cu lemn stratificat de cea mai bună calitate și are deschidere de 50 m către lacul Budeasa. Sala de evenimente se pliază pe tipul de petrecere pe care clientul o solicită, fie de tip business, fie personal. Oferta include și posibilitate de cazare pentru cei care aleg să își organizeze evenimentele importante alături de noi.
Bucătăria restaurantului are 120 mp și este echipată cu aparatură profesională de ultimă generație.
În aceeași măsură, s-a pus accentul pe cel mai inedit tip de agrement, distracția pe lac fiind asigurată de plimbările cu banana și salteaua, dar și pe cel mai modern echipament de sunet necesar pentru susținerea concertelor cu trupe în vogă.
Vara asta ne-am propus ca în fiecare week-end să organizăm petreceri tematice!

De ce ar trebui să alegi Sunrise Beach

La Sunrise Beach totul va fi la superlativ! Vom desfășura activități pentru clienții noștri care să le depășească așteptările și în urma cărora reîntoarcerea să fie iminentă.
Fiecare client poate alege genul de divertisment care i se potrivește. Detalii fac diferența între o plajî obișnuită și o bază de agrement, iar Sunrise Beach va deveni lider pe piață, datorită complexității serviciilor oferite.
Vom încerca să atragem clienți și din județele vecine!
Notabil este că până la nivelul anului curent, publicul exclusivist a ales destinații din capitală sau din alte zone pentru a petrece timpul liber. De acum există, în sfârșit, o locație aproape de casă, care să găzduiască rafinamentul și bunul gust!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea