O nouă serie de bilete de tratament balnear

La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afisat repartiţia biletelor de tratament balnear  pentru seria 8, cu plecare în data de 14 august 2013. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul institutiei www.cjparges.ro
Au fost alocate, automat, pe baza cererilor inregistrate, 439 de bilete in următoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Bulteni, Căciulata, Călimaneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Olăneşti, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.
Eliberarea biletelor se va face în perioada 1 – 8 august 2013, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.
În data de 12 august 2013 se vor elibera biletele nevalorificate.
Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi cîstigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei in care se face repartiţia.  Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2013 şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea