Vali Porcişteanu, invitat special la Champion Rally Party

Cel mai rapid pilot român de raliuri ai ultimilor patru ani va fi prezent joi, începând cu ora 22, în Vintage Pub din centrul istoric al Bucureştiului pentru o petrecere cu tematică centrată pe evoluţia sa din Campionatul Naţional de Raliuri.
Pentru evenimentul care va avea loc în seara de 8 august, Vali Porcişteanu a invitat alături numeroşi prieteni alături de care fanii l-au urmărit în ultima perioadă. Între aceştia, cântăreaţa Giulia şi prezentatoarea emisiunii Pro Motor, Roxana Ciuhulescu: „Sunt foarte fericit că voi putea să-mi întâlnesc fanii într-o atmosferă relaxată şi nu în cadrul competiţiilor. Vintage Pub este locaţia ideală pentru o astfel de manifestare şi îi aştept pe toţi cei care doresc să se simtă bine alături de mine şi de prietenii mei în centrul capitalei” a declarat Vali Porcişteanu.
Maşina de curse a pilotului BCR Leasing Rally Team va fi expusă începând cu dimineaţa zilei de joi în faţa Vintage Pub, iar Vali Porcişteanu va fi prezent şi la pupitrul DJ-ului, de unde va încinge atmosfera cu o sesiune de live mix. Organizatorii petrecerii au pregătit numeroase surprize şi concursuri deosebite celor prezenţi, totul urmând a se desfăşura într-o atmosferă cu iz de curse. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 797 173.
Evenimentul care sărbătoreşte obţinerea de către Vali Porcişteanu a Trofeului Colin McRae „flat out” de la Raliul Sibiului este dedicat partenerilor BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motorsport, Wheels Spedition, Wolvesland Straja-Lupeni, Cronus eBusiness, Nespresso, VPDS, Cabana Edelweiss, Radio ZU, Ludicass, Euro Tehno Group Piteşti, Loctite, Madness Club şi PM Racing, fiind organizat de Cosmopolitan Events cu sprijinul Love Plus şi Lidia’s Sweets.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea