Servicii de consultanţă în iniţierea unei afaceri pentru persoanele disponibilizate de la Petrochimie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă informează cu privire la desfăşurarea serviciilor de Consultanţa în Iniţierea unei Afaceri pentru persoanele disponibilizate de la Oltchim, Direcţia Petrochimică Bradu.
În cadrul serviciilor de Consultanţă în Iniţierea unei Afaceri au participat 53 de persoane, dintre care, în proporţie de 90%, persoane disponibilizate de la Arpechim, care, la serviciile de preconcediere, au optat pentru desfăşurarea unei activităţi pe cont propriu (iniţierea unei afaceri).
Serviciile de Consultanţă în Initierea unei Afaceri se desfăşoară pe parcursul a trei etape, după cum urmează:
În prima etapă se vor identifica, înregistra şi consilia persoanele din grupul tintă, în vederea identificării potenţialilor antreprenori.
A doua etapă reprezintă etapa de pregătire în domeniul antreprenoriatului. În aceasta etapă, cei 30 de beneficiari sunt împartiti în două grupe, fiecare grupă urmând să participe, zilnic, la patru ore de curs şi patru ore de seminar.
Etapa a treia este etapa finală în care are loc alegerea doemeniului de activitate şi a afacerii viitoare, întocmirea propriu-zisă a planului de afaceri şi întocmirea dosarului cu documente pentru înregistrarea unei noi firme.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea