ISU Argeş efectuează controale în asociaţiile de proprietari

În prima decadă a acestei luni, a avut loc Şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prilej cu care a fost adoptat Planul de măsuri privind prevenirea incendiilor la locuinţele multifamiliale (asociaţii de proprietari/locatari).  Întalnirea a fost organizată pe fondul evenimentului produs în data de 27 iulie, în podul unui bloc de locuinţe din municipiul Curtea de Argeş, din cauza folosirii de către un locatar a unei afumătoare improvizate. În cadrul Comitetului, s-au hotarat, printre altele:
- Demararea de actiuni de prevenţie, în acest sens asigurându-se informarea preşedinţilor Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv a primarilor, din toate oraşele şi municipiile din judeţ cu privire la aplicarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locuinţele multifamiliale.
- Presedinţii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă vor organiza intâlniri de instruire cu asociaţiile de proprietari/locatari, la aceastea participând şi specialişti pe linia de prevenţie ai ISU Argeş.
- Se vor organiza acţiuni de control, împreună cu reprezentanţi ai primăriilor, poliţiei locale, fiind vizate, în special, blocurile mansardate.
- De asemenea, va avea loc si o campanie media de prevenire şi de oferire de indicaţii pentru stingerea incendiilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea