Servicii de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Piteşti

Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, în colaborare cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PITEŞTI, vă aduce la cunoştinţă că în perioada 20 – 31 AUGUST 2013 se vor efectua servicii de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Piteşti.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar  umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.
Acţiunea se desfaşoară în conformitate cu prevederile OMS 536/1997 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru microbiologie şi imunologie Cantacuzino.
Vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu substanţele, în caz contrar prestatorul fiind absolvit de orice responsabilitate.
Persoanele cu probleme astmatice, cardiace, alergii, etc, sunt rugate sa nu stea in raza de actiune a aparatelor.
Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, aceastea trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atăt pe domeniul public cât şi privat.
În acest sens, facem apel către cetaţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze tratamente de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii pe domeniul public.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie va fi prelungită pâna la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Vă rugăm ca în perioada menţionată să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, în caz contrar Primăria Municipiului Piteşti si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.
DIRECTOR SUCURSALA, Mihaela Roşca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea