Ziua comunei Săpata, sărbătorită de Sfânta Maria

Săptămâna trecută pe 15 august, comuna Săpata a îmbrăcat haine de sărbătoare cu prilejul sărbătoririi zilei comunei. Evenimentul a fost organizat de primarul comunei, Laurenţiu Micu şi Consiliul Local Săpata.
,,Sunt fericit că am putut să vă adun azi , chiar de marea sărbătoare creştineasc Sf. Maria, în acest minunat loc unde putem să vorbim deschis, să schimbăm păreri şi să ne veselim şi totodată vă mulţumesc că aţi răspuns prezent invitaţiei mele”, a declarat Laurenţiu Micu, edilul comunei Săpata, la deschiderea evenimentului
Evenimntul s-a dovedit a fi un real succes, atât prin programul oferit de numeroşi artişti de muzică populară care au încins atmosfera, cât şi prin numărul mare de participanţi atât din comună cât şi din zonele limitrofe.
De la această sărbătoare nu au lipsit nici oamenii politici importanţi din judeţ. Teo Nicolescu, deputatul de pe colegiul Sud, a sărbătorit până târziu alături de cetăţenii din comună. Nici senatorul de pe colegiul Sud, Constantin Tămagă, nu a fost indiferent  la acest eveniment. O altă personalitate politică judeţeană care a ţinut să fie alături de cetăţenii din Săpata a fost preşedintele U.N.P.R.Argeş Georgiu Gingăraş. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea