Olimpia Doru, președinte OFPDL Argeș: "Trebuie să mulţumim doamnelor femei politician care s-au luptat ani la rând pentru a deveni reprezentative"

Olimpia Doru, președintele interimar al OFPDL Argeș, a fost aleasă secretar executiv în cadrul Biroului permanent al OFPDL la nivel național. Cam ce presupune acest lucru și ce intenționează să facă din această nouă postură,  aflaţi din interviul acordat ziarului nostru.
# Ce presupune această nouă funcţie?
- Presupune în primul rând seriozitate, mobilizare, activitate şi mult efort.
# Ce planuri aveţi, din această nouă postură?
- Pe primul plan se situează analiză situaţiei existente a  tuturor organizaţiilor de femei a PDL din judeţ.Următorul pas este acela de a iniţia o campanie de cooptare a noi membre, ţinând cont de mai mulţi parametric de selecţie: onestitate, profesionalism, seriozitate, dăruire, mai concret „calitate şi nu cantitate”
# Ce înseamnă să fii femeie într-un partid ca PDL?
- Personal, nu cred că a fi femeie într-un partid este altceva decât a fi femeie în oricare altă organizaţie, dominată de bărbaţi. Lucrurile, spre fericirea noastră, încep încet, încet să se schimbe. Şi pentru acest lucru trebuie să mulţumim doamnelor femei politician care s-au luptat ani la rând pentru a deveni reprezentative. Nu am să nominalizez, deoarece fiecare dintre aceste doamne au contribuit la acest lucru.
# Cine se va ocupă de revista pe care va gândiţi să o editaţi în cadrul organizaţiei de femei şi ce fel de informaţii va cuprinde?
- Revista despre care mă întrebaţi , este iniţiativa şi proiectul doamnei Andreea Paul- prim-vicepreşedintele PDL pentru toate doamnele democrat liberale. Este un proiect de început, care deocamdată va fi editată în format electronic sub titulatura Forumul Femeilor Democrat Liberale. Informaţiile vor fi diverse, dar adresate cu precădere femeilor şi comunităţii locale.
Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea