Activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale

În perioada 01.08.2013 – 31.08.2013,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor  .
- în intervalul 01.08.2013 – 31.08.2013 au fost ridicate un nr. de 107 autoturisme staţionate neregulamentar;
- compartimentul rutier al Politiei Locale  a acordat un număr de 644 sancțiuni contravenționale, îndeosebi pentru staționarea neregulamentară, valoarea amenzilor fiind de 75 880 lei.
- agenții rutieri ai Poliției Locale au dirijat traficul rutier în zona lucrărilor de la Podul Viilor – Pitesti.
- politistii locali au executat zilnic acţiuni în Pieţele Municipiului Piteşti  în vederea menţinerii unui climat civilizat de comerţ şi a prevenirii oricăror acte de natură a deranja ordinea publică sau de încălcare a normelor generale de comerţ.
-  pe linie de comert, agentii din cadrul Serviciului Control au acordat un numar de 66 sanctiuni contraventionale .
-  au fost depistati si sanctionati un numar de 98 de conducatori de atelaje cu tractiune animala ce tranzitau orasul neregulamentar si au fost ridicate un numar de 7 atelaje.
- pe linie de linişte şi ordine publică, Politia Locală a acordat un numar de 382 sancţiuni în valoare totală de 42.000 lei.
- au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în comun.
În intervalul 01.08.2013 – 31.08.2013, lucrătorii Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti au aplicat  un număr  de 1.026 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 117.880  lei.
Bogdan Aristăţoiu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Piteşti

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea