Investiţii de bun augur în comuna Buzoieşti

# Toate drumurile comunale au fost reabilitate. La alegerile locale de anul trecut, cetăţenii comunei Buzoieşti au ales să schimbe conducerea administraţiei, punându-şi toată încrederea într-o nouă echipă formată din actualii edili: primarul comunei, Ion Tănase, şi viceprimarul Ion Dulduruc.
Intuiţia oamenilor din Buzoieşti se pare că a fost una foarte bună, întrucât realizările acestei noi echipe au şi apărut la doar un an şi jumătate, de când aceştia se află în fruntea administraţiei locale.  O investiţie de care locuitorii comunei Buzoieşti aveau o nevoie acută şi care a fost dusă la bun sfârşit anul acesta o reprezintă reabilitarea tuturor drumurilor comunale prin nivelere şi pietruire. ,,Toate drumurile comunale au fost pietruite. La ora actuală, drumurile arată impecabil, se poate circula în condiţii optime, chiar şi pe timp ploios”, ne-a declarat Ion Dulduruc, viceprimarul comunei Buzoieşti. O altă investiţie ce se poate trece în palmaresul realizărilor noii conduceri din Buzoieşti este reabilitarea a două cămine culturale din satele Ioneşti şi Cornăţel.
Totodată, la ora actuală, se lucrează de zori în satul Podeni pentru schimbarea conductei de apă, o investiţie de o importanţă majoră ce vizează sănătatea cetăţenilor din zonă, întrucât apa nu mai putea fi folosită în gospodării datorită impurităţilor de pe conducta ce avea o vechime de peste 40 de ani.
În ceea ce priveşte obiectivele pentru perioada următoare din anul 2013, Ion Dulduruc speră să finalizeze un pod din satul Vulpeşti, zona Pleşeşti, şi totodată să înceapă lucrările de introducere a reţelei de canalizare în satele Şerboieni, Ioneşti şi Redea. Acest proiect pentru introducerea canalizării se va realiza în colaborare cu operatorul regional din zonă pe apă şi canal, S.C. Apă Canal 2000 S.A., iar în momentul de faţă se află în faza de licitaţie.  Un alt proiect de mare anvergură ce se află tot în faza de licitaţie şi care ar trebui să înceapă în perioada imediat următoare este proiectul pe măsura 125, ce presupune asfaltarea drumurilor agricole. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea