Dublă sărbătoare, de Sfănta Mărie Mică, la Lunca Corbului

Duminică, 8 septembrie, Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul zilei comunei și inaugurarea terenului de fotbal, evenimente ce au adunat sute de oameni, atât din localitate, dar şi din întreg judeţul. Cu ocazia inaugurării, primarul Gheorghe Drăgan a organizat un meci amical cu echipa comunei Stolnici, meci ce a fost câștigat de către echipa gazdă cu scorul de 1-0. 
Primarul Gheorghe Drăgan, împreună cu deputatul Teo Nicolescu, nu au uitat nici în acest an să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi să le mulţumească celor care au contribuit la dezvoltarea comunei, oferindu-le titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Lunca Corbului.
Ansamblurile de căluşari nu au lipsit nici de data aceasta, oferindu-le celor prezenţi un frumos spectacol de jocuri populare.
Edilul comunei, Gheorghe Drăgan, împreună cu Consiliul Local, le-au făcut o surpriză deosebită cetăţenilor din comună prin organizarea acestui eveniment, care s-a dovedit un real succes, datorită programului deosebit ţinut de numeroşi artişti precum Niculina Stoican, Daniela Gyorfi, Nicu Paleru, Mariana Stan, Marco, Mihai Ștefănescu, dar și momente comice interpretate de Axinte împreună cu Radu Pietreanu de la Vacanța Mare.
Printre cei prezenţi la aceste evenimente s-au aflat Teo Nicolescu, deputat pe Colegiul Sud, Cătălin Teodorescu, președinte PDL Argeș, fostul deputat Sorin Pandele, primarii din comunele învecinate, Sebastian Pupăză Roșu, Ion Neacșu, Ionel Moloiu.

”Mă simt onorat de prezenţa, atât de numeroasă, a dumneavoastră; vă mulţumesc pe această cale că aţi fost alături de mine şi de Consiliul Local, mulţumesc domnului deputat Teo Nicolescu, pentru sprijinul acordat şi, nu în ultimul rând, sponsorilor fără al căror ajutor  nu puteam să realizăm acest frumos eveniment. Sper ca împreună cu dumneavoastră să continuăm proiectele începute” a declarat Gheorghe Drăgan, edilul comunei. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea