Înainte de toate, oamenii!

Partidul Conservator, filiala Argeş, salută decizia luată de plenul Camerei Deputaţilor privind gestionarea câinilor fără stăpân. Prezenţa acestor animale pe străzile comunelor şi oraşelor din Argeş nu mai putea continua, în condiţiile în care, pe de-o parte, în nicio ţară civilizată nu se întâlnesc asemenea "tablouri", iar pe de altă parte unii oameni au căzut victime ale maidanezilor. Înainte de toate, trebuie să avem grijă de oameni, şi apoi de animale.
Legea adoptată de plenul Camerei Deputaţilor permite, astfel, primarilor să adopte două tipuri de soluţii. Prima este aceea a păstrării câinilor în adăposturi, dacă există resursele financiare necesare, a doua este de eutanasiere a animalelor care nu sunt revendicate sau adoptate într-un interval anumit de timp. Vorbim, astfel, de o lege menită să ne aducă şi pe noi, românii, în rândul lumii.
Locul animalelor nu este pe stradă, ci în curţi sau locuinţe, după caz. Cu atât mai mult când vorbim de câini, animale pe care mulţi dintre noi le iubim, dar care pot deveni foarte agresive fiind puse, practic, într-o continuă cursă a supravieţuirii pe străzi.
Să sperăm că în cel mai scurt timp nu vor mai fi maidanezi pe străzi şi vom putea circula pe acestea fără teama de a fi atacaţi din senin de animale aproape sălbăticite...
Biroul de presă al Partidului Conservator,filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea