“Aerul Curat-Mişcarea ta!” – Mioveni , 16-22 septembrie

În perioada 16 – 22 septembrie 2013, se va desfăşura cea de a XII-a ediţie a “Săptămânii Mobilităţii Europene”, sub deviza “Aerul Curat-Mişcarea ta!”. Cu acest prilej Primăria oraşului, Centrul Cultural, Clubul Sportiv Dacia 2012 şi Poliţia Locală Mioveni desfăşoară o serie de activităţi sportive după cum urmează:
VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2013:
# ora 11,30: conferinţă de presă, Centrul Cultural Mioveni;
# ora 12,00: deschiderea evenimentului:
- desene pe asfalt, locaţia trotuarul din faţa sediului Evidenţei Populaţiei Mioveni, participând 55 de elevi, clasele I-IV;
- desene pe hârtie realizate de 30 de copii ai grădiniţelor din oraşul Mioveni, locaţia fiind în foişoarele din jurul sediului Evidenţei Populaţiei Mioveni;
- cross – ruta - Hanul Roşu - Primăria oraşului Mioveni şi retur, vor participa un număr de 100 de elevi sau persoane doritoare.
# ora 13,00
- concurs probe sportive pentru persoanele cu dizabilităţi, pe o lungime de 100 de m, locaţia fiind Str. Hanul Roşu. Vor participa un număr de aproximativ 20 de persoane.
DUMINICĂ 22 SEPTEMBRIE 2013
Între orele 16,00 – 20,00, Bulevardul Dacia, zona staţia de maxi-taxi Robea, până la S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni, va fi închisă, pentru câteva ore de mişcare în aer liber, fără mijloacele auto, pentru toţi cetăţenii, mici şi mari, tineri şi vârstnici, parcurgând acest traseu pe jos, cu bicicleta sau cu rolele.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea